Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Mumuni Shafiu, mai aproape ca niciodată de CFR Cluj. Presa internaţională anunţă că transferul e ca şi făcut

CFR Cluj Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19446987/1/mumuni-shafiu.jpg

Atacantul Mumuni Shafiu (25 de ani) este din ce în ce mai aproape să ajungă la CFR Cluj, anunţă mai multe site-uri de sport din Africa. Fotbalistul a fost dorit de campioana din Casa Liga 1 şi în iarnă, a fost să dea probe, dar din cauza pandemiei tranzacţia a picat. Până acum însă. Jurnaliştii din din Ghana precizează că este o chestiune de timp până când Shafiu va semna cu CFR.

”Am fost în România şi am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câţiva jucători din Argentina şi Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19.

Preşedintele m-a sunat şi m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului”, a declarat Mumuni Shafiu lunile trecute.

Shafiu a evoluat în 6 partide din actualul sezon de campionat, reuşind să marcheze două goluri. Conform Transfermarkt, cota lui de piaţî este de este de 75.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele