Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

Mutare importantă la Dinamo. Dragomir anunţă concedierea lui Bălănescu: "L-au dat afară aseară!"

Liga I Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496551/2/dragomir.jpg


Experienţa lui Bogdan Bălănescu, omul de încredere al lui Dinamo, în Ştefan cel Mare ar fi ajuns la final. Dumitru Dragomir a anunţat, marţi, că "omul cu actele" a fost dat afară de noua conducere iberică.
 
Unul dintre cei mai mari admiratori ai lui Bălănescu, despre care a spus în mai multe rânduri că se numără printre conducătorii pricepuţi din fotbalul românesc, Dumitru Dragomir a lansat public informaţia conform căreia fosta mână dreaptă a lui Negoiţă a fost pusă pe liber: "Am auzit acum că l-au dat afară şi pe Bălănescu, singurul care ştia meserie de-acolo. L-au dat afară aseară", a dezvăluit fostul şef de la LPF, conform AntenaSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496551/1/bb2.png
 
La fel ca restul angajaţilor, Bălănescu a fost supus unei analize detaliate a activităţii sale, iar Pablo Cortacero a ajuns la concluzia că în club trebuie adus Alex Couto, ibericul care va ocupa funcţia de director general al clubului şi care vine pentru a lucra alături de Rufo Collado, directorul sportiv.
 
Acum, Bălănescu, pe care fanii l-au contestat vehement în ultima vreme, are şanse bune să meargă la Federaţia Română de Fotbal, fiind în relaţii foarte bune cu Răzvan Burleanu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele