Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Mutare în stilul Hagi! "Regele" l-a luat pe Robert Moldoveanu de la Dinamo. Anunţul lui Ioan Becali

Dinamo Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20544754/1/robert-moldoveanu.jpg


Gică Hagi continuă să fie activ pe piaţa transferurilor. După ce l-a adus pe Michael Omoh, antrenorul şi patronul Farului a pus mâna, în sfârşit, pe unul dintre jucătorii pe care-i urmărea de mai multă vreme: Robert Moldoveanu (22 de ani)! Dat afară de Dinamo, atacantul a semnat cu Farul, după cum a anunţat Ioan Becali.
 
Intrat într-un con de umbră după două accidentări grave, care i-au pus cariera în pericol, Robert Moldoveanu a avut o primă parte a sezonului cenuşie la Dinamo, jucând în 11 meciuri, dar fără a marca vreun gol. A şocat prin ratarea monumentală din meciul cu UTA Arad, apoi Mircea Redni l-a trimis la echipa a doua.
 
Cum Moldoveanu e unul dintre jucătorii din generaţia 1999 pe care Gică Hagi îi apreciază, Regele nu a stat prea mult pe gânduri în momentul în care a aflat că vârful nu mai e dorit în Şoseaua Ştefan cel Mare. Conform Fanatik.ro, tehnicianul Farului şi Ioan Becali au realizat transferul pe repede-înainte, Moldoveanu semnând deja cu echipa de la Malul Mării:
 
"Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează şi 30 la sută dintr-un viitor transfer", a declarat Ioan Becali, pentru sursa citată.
 
Cotat la 100.000 de euro, Moldoveanu a jucat ultima dată pentru Dinamo pe 15 octombrie, apoi Rednic l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile sale şi l-a trimis să se antreneze alături de formaţia secundă.
 
100.000 de euro e cota de piaţă a lui Moldoveanu.

VIDEO cu ratarea monumentală a lui Moldoveanu în meciul cu UTA Arad: 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele