Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

N'golo Kanté, primul în clasamentul pentru Balonul de Aur

Chelsea Publicat pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20226118/1/kante.jpg

După finala Ligii Campionilor s-a făcut un nou clasament al listei cu favoriţii la Balonul de Aur. Acum, primul în top este N'golo Kanté, mijlocaşul lui Chelsea, care are parte de un sezon extraordinar, ieşind la rampă atât din perspectiva jocului de echipă, cât şi din perspectivă individuală.

Potrivit Goal, clasamentul arată astfel în acest moment:

1. N'golo Kanté - Chelsea
2. Kylian Mbappe - PSG
3. Robert Lewandowski - Bayern
4. Kevin De Bruyne - Manchester City
5. Leo Messi - FC Barcelona
6. Ruben Dias - Manchester City
7. Romelu Lukaku - Inter
8. Karim Benzema - Real Madrid
9. Phil Foden - Manchester City
10. Cristiano Ronaldo - Juventus
11. Erling Braut Haaland - Borussia
12. Ilkay Gundogan - Manchester City
13. Mason Mount - Chelsea
14. Bruno Fernandes - Manchester United
15. Harry Kane - Tottenham
16. Luis Suarez - Atletico
17. Jadon Sancho - Borussia
18. Thomas Muller - Bayern
19. Gerard Moreno - Villarreal
20. Neymar - PSG

Mijlocaşul francez N'Golo Kanté a fost desemnat jucătorul finalei Ligii Campionilor, câştigată de Chelsea, scor 1-0, cu Manchester City. Kante a avut o influenţă extraordinară la mijlocul terenului, au afirmat observatorii tehnici ai UEFA, John Peacock şi Patrick Vieira.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele