Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Nadal, la un pas de a spune pas şi la Roland-Garros. ”Atunci când va fi momentul vom vedea care va fi situaţia”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19442407/2/nadal.jpg

Rafael Nadal (2 ATP) nu este sigur că va participa la ediţia din acest an a Roland-Garros, competiţie pe care a câştigat-o de 12 ori şi la startul căreia s-a aflat în fiecare an, începând din 2005.

''Mă voi pregăti pentru sezonul pe zgură în Europa şi când va veni timpul voi anunţa ce voi face. Atunci când va fi momentul vom vedea care va fi situaţia în Europa, dacă totul este sub control sau nu, şi voi lua o decizie'', a spus ibericul.

Surpriză în lumea tenisului masculin. Rafael Nadal a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an a US Open, competiţie care se află sub semnul întrebării, datorită pandemiei de Coronavirus, care nu dă semne de slăbire, iar organizatorii par depăşiţi.

Numărul 2 ATP a postat un mesaj pe o reţea de socializare, prin care şi-a motivat gestul.

"După mult timp de gândire, am decis să nu particip în acest an la US Open. Situaţia reprezentată de sănătate este extrem de complicată în toată lumea din cauza cazurilor de Covid-19. Problema este scăpată de sub control. Ştim cu toţii că, după 4 luni de absenţă, calendarul din acest an arată oribil.", a scris Rafael Nadal, pe contul de Twitter.

Spaniolul trebuia să participe la Mastersul de la Madrid, dar  turneul păstorit de Ion Ţiriac a fost anulat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele