Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nadal se gândeşte să nu participe la US Open. Motivul invocat de spaniol

Tenis Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19382517/3/nadal1.jpg

US Open a fost programat la final de august, dar Rafael Nadal nu ştie ce va face, dacă va participa sau nu. Cum Statele Unite ale Americii continuă să fie ţara cea mai afectată din cauza pandemiei de COVID-19, dacă situaţia nu se reglează până la acel moment, spaniolul spune că înclină să nu participe. Dar, în cazul în care totul se remediază, iar sportivii vor fi protejaţi în totalitate, atunci va merge peste ocean.

Un alt semn de întrebare pe care şi-l pune Nadal este cel al modului în care s-au reprogramat în calendar două Mari Şlemuri, US Open şi Roland Garros. Sunt distanţate de o perioadă de timp relativ scurtă, iar jucătorii vor fi solicitaţi la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Dacă sunt sincer, spun că în acest moment nu aş merge la New York pentru un turneu. Peste două luni nu ştiu care va fi opinia mea, pentru că situaţia se poate schimba de la o zi la alta. Nu înţeleg cum două competiţii de asemenea calibru se pot desfăşura într-un timp atât de scurt. Dacă va trebui să iau o decizie în această privinţă, o voi face după ce mă consult cu echipa mea”, a spus Nadal în cadrul unei conferinţe de presă online.

Circuitele WTA şi ATP au serios de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19, iar oficialii vor avea de lucru pentru a lua o decizie cu privire la modificările din clasamentele de simplu şi de dublu. Până acum au fost anulate zeci de turnee, dar şansele ca numărul să creacă sunt destul de mari, ţinând cont de faptul că problema nu se va remedia prea curând.

Până în acest moment, multe turnee au fost anulate: Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota, Stuttgart, Istanbul, Praga, Madrid Roma, Strasbourg şi Rabat. Wimbledon a fost şi el anulat, iar turneul de Mare Şlem de la Roland Garros a fost mutat către spre finalul sezonului.

Top 10 ATP în acest moment:

1. Novak Djokovic - 10,220 puncte
2. Rafael Nadal - 9850 puncte
3. Dominic Thiem - 7045 puncte
4. Roger Federer - 6630 puncte
5. Daniil Medvedev - 5890 puncte
6. Stefanos Tsitsipas - 4745 puncte
7. Alexander Zverev - 3630 puncte
8. Matteo Berrettini - 2860 puncte
9. Gael Monfils - 2860 puncte
10. David Goffin - 2555 puncte

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele