Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Nadal se va întoarce mai puternic. Dezvăluirile omului care a stat în spatele campionului spaniol

Tenis Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19380756/2/nadal1.jpg

Toni Nadal este convins că Rafael Nadal, nepotul său, va reveni mai puternic după reluarea competiţiilor. Pandemia a afectat circuitul, dar spaniolul va reuşi să aibă prestaţii mult mai bune pentru că pauza îl va ajuta să se recupereze din punct de vedere fizic. În ultima perioadă, Rafael a acuzat mai multe probleme cu accidentările, în special la nivelul picioarelor, in cauza efortului depus în ultimii ani.

Pauza de două luni, cea mai mare luată de sportiv şi neforţată de accidentări, se va vedea în meciurile de după reluarea circuitului ATP. ”Dacă sănătatea îl ajută mai are de jucat trei sau patru ani de acum încolo, poate şi mai mulţi pentru că această pauză îi ajută corpul. Chiar şi dacă joci bine nu ai idee când va ataca. Nu-ţi lasă spaţiu deloc. În schimb, cu Federer, chiar dacă e un fenomen, aveam o tactică mult mai clară, iar acest lucru ne dădea multe opţiuni.

Lui Rafael i-a lipsit în această perioadă competiţia, nu antrenamentul. A fost dificil să iasă din rutina sa cu meciuri şi călătorii prin toată lumea. El este un luptător şi i-a fost dificil să concureze cu alţii, e la fel pentru toţi sportivii. Competiţia e benzina lor!”, a spus unchiul lui Rafael Nadal.

Circuitele WTA şi ATP au serios de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19, iar oficialii vor avea de lucru pentru a lua o decizie cu privire la modificările din clasamentele de simplu şi de dublu. Până acum au fost anulate zeci de turnee, dar şansele ca numărul să creacă sunt destul de mari, ţinând cont de faptul că problema nu se va remedia prea curând.

Până în acest moment, multe turnee au fost anulate: Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota, Stuttgart, Istanbul, Praga, Madrid Roma, Strasbourg şi Rabat. Wimbledon a fost şi el anulat, iar turneul de Mare Şlem de la Roland Garros a fost mutat către spre finalul sezonului.

Top 10 ATP în acest moment:

1. Novak Djokovic - 10,220 puncte
2. Rafael Nadal - 9850 puncte
3. Dominic Thiem - 7045 puncte
4. Roger Federer - 6630 puncte
5. Daniil Medvedev - 5890 puncte
6. Stefanos Tsitsipas - 4745 puncte
7. Alexander Zverev - 3630 puncte
8. Matteo Berrettini - 2860 puncte
9. Gael Monfils - 2860 puncte
10. David Goffin - 2555 puncte

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele