Nantes-PSG, diseară în Franța! 7 meciuri din Ligue 1 vor fi transmise în direct, azi și mâine. Când joacă Tătărușanu - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți

Nantes-PSG, diseară în Franța! 7 meciuri din Ligue 1 vor fi transmise în direct, azi și mâine. Când joacă Tătărușanu

Campionatul Franței ia partea leului, marți și miercuri, în direct la posturile Look Sport și Look Plus. Nu mai puțin de șapte partide din Ligue 1 vor fi transmise în direct, trei azi și patru mâine.

Nantes – PSG este meciul zilei, diseară, de la 22.05, în direct pe Look Plus. Până când starurile Parisului vor face spectacol, avem două meciuri care încep la aceeași oră, 20.00. Monaco încearcă să ia trei puncte cu Angers și să revină pentru a prinde măcar un loc care să-i permită în sezonul viitor să joace în Europa League, iar de la aceeași oră este derby-ul Lille – Rennes. Partida de la Monaco este transmisă în direct de Look Sport, în timp ce derby-ul de pe „Pierre-Mauroy” se vede pe Look Plus.

Mâine este o nouă zi în care fanii Ligue 1 se pot delecta cu fotbal de calitate. Trei meciuri, toate de la aceeași oră – 20.00 – vor fi transmise în direct de posturile Look Sport. Ciprian Tătărușanu are șanse mari să apere poarta lui Lyon, în partida cu Amiens, meciul care se vede pe Look Plus. În paralel se vor juca Montpellier – Metz (Look Sport 2) și Brest – Bordeaux (Look Sport 3). Seara va fi închisă de un alt derby, meciul care le va opune pe Saint Ettienne și Marseille, în direct pe Look Plus, de la ora 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine