Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Naomi Osaka, după eliminarea de la Australian Open: ”Nu sunt Dumnezeu, nu pot câştiga fiecare meci!”

Tenis Publicat pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20565415/1/osaka.jpg

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a declarat că se simte mândră de evoluţia ei la Australian Open, deşi deţinătoarea titlului a fost eliminată în turul trei de Amanda Anisimova.

"Am luptat pentru fiecare punct. Nu pot fi tristă pentru asta. Nu sunt Dumnezeu. Nu pot câştiga fiecare meci. Deci trebuie doar să ţin cont de asta şi să ştiu că ar fi frumos să câştig turneul. Simt că am crescut mult în acest joc. Ultimul meci pe care l-am jucat a fost la New York (US Open) şi cred că am avut o cu totul altă atitudine, aşa că bineînţeles că am pierdut, dar sunt mulţumită de cum a mers.", a declarat Osaka.

Naomi Osaka, favorită 13 şi deţinătoarea titlului, a fost învinsă în turul trei de Amanda Anisimova, scor 4-6, 6-3, 7-6 (5).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele