Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

NARCIS RĂDUCAN LE DĂ O VESTE BUNĂ FANILOR FCSB. CE MESAJ ARE PENTRU ALEX PAŞCANU

Video Publicat pe 31 aug 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231481/1/narcvis.jpg

Narcis Răducan recunoaşte că atmosfera de la FCSB este apăsătoare după ultimele rezultate, dar îşi pune mai speranţe în faptul că încep să revină jucătorii care până acum au fost indisponibili din cauza unor accidentări.

„Ne aşteaptă 3 partide foarte grele, prima fiind cea cu Viitorul. Partea bună e că din acets moment putem folosi aproape toţi titularii şi sper că jocul va fi altul. Atmosfera este apăsătoare pentru că suntem pe ultimul loc în clasament şi afară din Europa”, a spus directorul sportiv al FCSB.

Acesta i-a luat apărarea antrenorului Bogdan Argeş Vintilă şi a infirmat faptul că mai mulţi fotbalişti vor fi daţi afară de la echipă în următoarea perioadă.

„Deocamdată nu s-a finalizat această lista (n.r.-de plecări). Probabil nu va fi un val, una sau două plecări e posibil, dar nu foarte multe. După cum aţi aflat, cei doi jucatori de la naţionala de tineret (n.r. Adrian Rus şi Alex Paşcanu) au avut altă opţiune şi în condiţiile astea vom limita şi plecările. Eu cred că era bine şi pentru ei să ajungă la FCSB, dar e opţiunea lor şi le-o respectăm. De multe ori am câştigat lupta din punct de vedere al ofertelor, de data aceasta, Paşcanu cel puţin a avut altă opţiune. Asta este, nu luăm jucători cu forţa, îi dorim baftă în carieră şi să continue cu succes”, a mai spus Narcis Răducan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele