NARCIS RĂDUCAN LE DĂ O VESTE BUNĂ FANILOR FCSB. CE MESAJ ARE PENTRU ALEX PAȘCANU - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

NARCIS RĂDUCAN LE DĂ O VESTE BUNĂ FANILOR FCSB. CE MESAJ ARE PENTRU ALEX PAȘCANU

Narcis Răducan recunoaște că atmosfera de la FCSB este apăsătoare după ultimele rezultate, dar își pune mai speranțe în faptul că încep să revină jucătorii care până acum au fost indisponibili din cauza unor accidentări.

„Ne așteaptă 3 partide foarte grele, prima fiind cea cu Viitorul. Partea bună e că din acets moment putem folosi aproape toți titularii și sper că jocul va fi altul. Atmosfera este apăsătoare pentru că suntem pe ultimul loc în clasament și afară din Europa”, a spus directorul sportiv al FCSB.

Acesta i-a luat apărarea antrenorului Bogdan Argeș Vintilă și a infirmat faptul că mai mulți fotbaliști vor fi dați afară de la echipă în următoarea perioadă.

„Deocamdată nu s-a finalizat această lista (n.r.-de plecări). Probabil nu va fi un val, una sau două plecări e posibil, dar nu foarte multe. După cum ați aflat, cei doi jucatori de la naționala de tineret (n.r. Adrian Rus și Alex Pașcanu) au avut altă opțiune și în condițiile astea vom limita și plecările. Eu cred că era bine și pentru ei să ajungă la FCSB, dar e opțiunea lor și le-o respectăm. De multe ori am câștigat lupta din punct de vedere al ofertelor, de data aceasta, Pașcanu cel puțin a avut altă opțiune. Asta este, nu luăm jucători cu forța, îi dorim baftă în carieră și să continue cu succes”, a mai spus Narcis Răducan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine