Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Naţionala de handbal masculin se va reuni în 4 martie, pentru ”dubla” cu Kosovo, din preliminariile CE2022

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20007684/1/rom-han.jpg

Naţionala de handbal masculin are programată reunirea, în 4 martie, la Bucureşti, pentru dubla cu Kosovo, din preliminariile CE2022. Meciurile vor avea loc în 10 şi 14 martie.

România ocupă locul 2 în grupa 8 a preliminariilor CE2022, cu 2 puncte, după liderul Suedia, cu 4. Muntenegru are tot 2 puncte, iar Kosovo 0.

Tricolorii au disputat deja două meciuri, 30-33 cu Suedia, respectiv 36-27 cu Muntenegru, iar în 10 şi 14 martie vor întâlni Kosovo, cu prima partidă în deplasare.

Cealaltă dublă, dintre Muntenegru şi Suedia, va avea loc în 9 martie şi 30 aprilie.

În ultimele două meciuri ale grupei, România va juca în 28 aprilie, cu Suedia (la Sibiu), respectiv cu Muntenegru, în 2 mai (Podgorica).

Cele opt grupe de calificare sunt formate din câte patru echipe, în total 32 de reprezentative, care vor lupta pentru 20 de locuri calificante.

Naţiunile gazdă, Ungaria şi Slovacia, alături de campioana europeană Spania şi finalista ultimei ediţii Croaţia, sunt direct calificate la turneul final.

Celelalte 20 de echipe se vor califica astfel: primele două clasate din fiecare grupă, plus încă patru reprezentative de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament. Acestea vor fi determinate într-un clasament separat, format doar din echipele de pe locul 3 (opt în total), în care se vor lua în calcul doar rezultatele obţinute cu formaţiile de pe primele două locuri din fiecare grupă.

Partidele de calificare se vor desfăşura între 4 noiembrie 2020 şi 2 mai 2021.

Turneul final va avea loc în Ungaria şi Slovacia, între 13-30 ianuarie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele