Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Naţionala de rugby va juca trei meciuri în noiembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf

Rugby Publicat pe 5 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20418402/1/fb-romanian-rugby-federation.jpg


Naţionala de rugby a României va întâlni Uruguay, Ţările de Jos şi Tonga în meciurile din luna noiembrie, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf.
 
România va juca împotriva echipei din Ţările de Jos în 13 noiembrie, în Rugby Europe Championship.
 
Cu Uruguay şi cu Tonga “stejarii” vor disputa meciuri test la 6 noiembrie şi la 20 noiembrie.
 
“Mă bucur foarte tare că România are din nou trei meciuri în luna noiembrie, chiar dacă unul este restanţa din Rugby Europe Championship. Este important să avem aceste partide la nivel internaţional, să ne regăsim cadenţa şi să oferim jucătorilor din tânăra generaţie pe care o avem la echipa naţională oportunitatea de a evolua împotriva unor echipe puternice. Avem nevoie să confirmăm trendul ascendent arătat la meciul cu Argentina din vară. Pentru mine, cel mai important meci este cel cu Ţările de Jos, pentru că el contează pentru calificarea la Cupa Mondială . Stejarii vor avea parte de două săptămâni de cantonament şi sper să fie în cea mai bună formă la ora meciului”, a declarat Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.
 
Cele trei partide se vor disputa pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, începând cu ora 17.30, şi vor fi transmise în direct de TVR 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele