Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Naţionala Spaniei a fost vaccinată împotriva COVID-19! Selecţionerul Luis Enrique nu vrea să renunţe la Sergio Busquets înaintea EURO 2020. Update

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20240968/1/luis-enrique.jpg

Update: Jucătorii naţionalei Spaniei au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, vineri dimineaţă, la centrul Las Rozas din Madrid.

Spaniolii au fost vaccinaţi de personal militar.

Unii dintre jucători au primit unica doză Johnson & Johnson, iar alţii, care au fost deja vaccinaţi cu Pfizer, au primit a doua doză.

Ştirea iniţială:

Federaţia Spaniolă de Fotbal a anunţat că jucătorii din lotul pentru EURO 2020 vor fi vaccinaţi împotriva COVID-19, vineri, în cantonamentul naţionalei. Selecţionerul Luis Enrique a anunţat că nu intenţionează să îl înlocuiască pe Busquets, infectat cu noul coronavirus.

Vaccinarea jucătorilor va începe la ora 10.00, a adăugat Federaţia Spaniolă, precizând că se vor folosi diverse vaccinuri, în funcţie de situaţia fiecărui jucător.

Jucătorii care nu au fost imunizaţi până acum vor fi vaccinaţi cu Johnson&Johnson (doză unică), iar ceilalţi vor primi a doua doză Pfizer.

Selecţionerul Luis Enrique a anunţat că va aştepta ca mijlocaşul Sergio Busquets, testat pozitiv cu COVID-19, să se vindece, chiar dacă acest lucru ar însemna că fotbalistul va rata primul meci de la EURO 2020.

“Îl voi aştepta, îl vom aştepta cu toţii. El are avantajul faptului că a fost primul jucător testat pozitiv şi mai este timp. Sunt sigur că va rămâne în lot. Oricine s-a uitat la fotbal în ultimii 12 ani poate vedea ce aduce Busquets. De fiecare dată când mingea trece pe la el, jocul nostru se îmbunătăţeşte. El este unul dintre liderii acestei echipe”, a afirmat Luis Enrique.

Sergio Busquets (32 de ani, FC Barcelona) are 123 de selecţii şi 2 goluri pentru naţionala Spaniei. A câştigat Cupa Mondială în 2010 şi Campionatul European în 2012.

Naţionala Spaniei are programat primul meci de la EURO 2020 luni, 14 iunie, cu Suedia, la Sevilla. Din Grupa E mai fac parte Polonia şi Slovacia.

Trăieşte serile EURO 2020 pe Look Sport+! Analizăm toate meciurile Campionatului European la Euro Center, zi de zi, de la 21:00.

EURO 2020 stă să înceapă, iar turneul final din această vară va fi disecat în fiecare seară pe Look Sport+.

Silviu Tudor Samuilă şi Dan Udrea te aşteaptă zi de zi la EURO CENTER, de la 21:00, pe Look Sport+, între 10 iunie şi 11 iulie.

La EURO CENTER vei avea toate ştirile de la turneul final, analiza partidelor zilei şi prefaţa meciului serii de la Campionatul European.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele