Ultima oră
Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa
Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!” Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!”
Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB
Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea” Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea”
Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO

NBA le-ar putea permite baschetbaliştilor să aibă mesaje sociale pe echipamente

Baschet Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19404923/1/nba.jpg


Chris Paul, component al echipei Oklahoma City Thunder şi preşedintele asociaţiei baschetbaliştilor din NBA, a declarat pentru ESPN că sindicatul sportivilor şi liga colaborează pentru a le permite jucătorilor să poarte echipamente cu mesaje sociale sau caritabile pe spate în locul numelor lor, la reluarea sezonului.
 
Mesajele personalizate sunt doar o parte a mesajelor pe care sportivii intenţionează să le prezinte până la finalul sezonului. Astfel, pe spatele tricourilor baschetbaliştilor s-ar putea afla, în locul numelor, mesaje ca „Black Lives Matter” şi „I Can’t Breathe”.
 
„Încercăm să atragem în continuare atebnţia asupra problemelor de inechitate socială. Oamenii spun că problema dreptăţii sociale va fi uitată de toţi la Orlando. Cu aceste tricouri, nu se va uita”, a afirmat Chris Paul.
 
El a precizat că a discutat cu mai mulţi sportivi, inclusiv cu unii care nu sunt de culoare, şi că susţin cu toţii ideea echipamentelor cu mesaje. Dacă ideea va fi adoptată, jucătorii nu vor fi obligaţi să poarte tricouri cu mesaje sociale.
 
Sezonul de NBA se va relua în data de 30 iulie, în Orlando, Florida.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele