Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

NBA le-ar putea permite baschetbaliştilor să aibă mesaje sociale pe echipamente

Baschet Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19404923/1/nba.jpg


Chris Paul, component al echipei Oklahoma City Thunder şi preşedintele asociaţiei baschetbaliştilor din NBA, a declarat pentru ESPN că sindicatul sportivilor şi liga colaborează pentru a le permite jucătorilor să poarte echipamente cu mesaje sociale sau caritabile pe spate în locul numelor lor, la reluarea sezonului.
 
Mesajele personalizate sunt doar o parte a mesajelor pe care sportivii intenţionează să le prezinte până la finalul sezonului. Astfel, pe spatele tricourilor baschetbaliştilor s-ar putea afla, în locul numelor, mesaje ca „Black Lives Matter” şi „I Can’t Breathe”.
 
„Încercăm să atragem în continuare atebnţia asupra problemelor de inechitate socială. Oamenii spun că problema dreptăţii sociale va fi uitată de toţi la Orlando. Cu aceste tricouri, nu se va uita”, a afirmat Chris Paul.
 
El a precizat că a discutat cu mai mulţi sportivi, inclusiv cu unii care nu sunt de culoare, şi că susţin cu toţii ideea echipamentelor cu mesaje. Dacă ideea va fi adoptată, jucătorii nu vor fi obligaţi să poarte tricouri cu mesaje sociale.
 
Sezonul de NBA se va relua în data de 30 iulie, în Orlando, Florida.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele