Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice

JO 2020 Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20321221/1/profimedia-0623232429.jpg


Portarul Marian Aioani şi fundaşul Virgil Ghiţă au fost primii tricolori care au apărut în faţa presei după eliminarea prematură de la Tokyo, la finalul egalului cu Noua Zeelandă, 0-0 la Sapporo.
 
Stoperul celor de la Farul nu e dezamăgit în totalitate, vrea să extragă părţile pozitive din această experienţă, dar atrage atenţia asupra faptului că fotbalistul român mai are de lucrat la latura mentală:
 
"Nu pot să zic că e o dezamăgire, dar ne-a lăsat un gust amar. Ne-am pregătit psihic foarte bine pentru acest meci, cred că s-a văzut, am dat ultima picătură din noi pentru a câştiga. Şi ei sunt fotbalişti, şi-au făcut treaba şi jocul şi s-a terminat 0-0. Din punctul meu de vedere, avem jucători valoroşi, suntem o naţie valoroasă, dar trebuie să schimbăm ceva sus, în mentalitatea noastră. Trebuia să jucăm şi al doilea meci aşa cum l-am jucat pe primul şi pe cel de azi. Dar nu am făcut-o şi nu ne-am calificat. Ne pare extrem de rău că nu ne-am calificat, am venit cu gândul la o medalie, dar nu s-a putut. Cred că s-a văzut că ne-am dorit mult acest lucru, dar trebuie să trecem peste. Doar participarea la această competiţie e un câştig, dar voiam ceva mai mult.
 
Rămânem cu o amintire extrem de frumoasă a acestui turneu extraordinar, cu jucătorii pe care i-am întâlnit şi cred că vom avea ce povesti în viitor", a declarat Ghiţă, care a fost cel mai bun jucător al României la Tokyo, pentru TVR.
 
"Poate că a fost noroc şi pentru potarul din Noua Zeelandă, i-a rămas mingea între picioare la acea lovitură de cap a lui Marin. Am muncit să ajungem aici, dar atât am putut. Rămânem cu o experienţă în plus. A fost un turneu frumos, ne-am bucurat de el şi de fotbal şi am încercat să ne calificăm mai departe, dar atât s-a putut. Nu cred că au fost mai buni decât noi, doar că golaverajul din meciul trecut şi-a spus cuvântul", a punctat şi goalkeeper-ul Aioani.
mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele