Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Ne-am făcut de râs, mi-e ruşine". Ionuţ Voicu se gândeşte la retragere, după eliminarea Rapidului din Cupa României

Liga II Publicat pe 20 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19520276/1/voi.jpg


Eliminarea ruşinoasă a Rapidului din Cupa României, 2-3 cu Progresul Spartac,
i-a pus capac lui Ionuţ Voicu (36 de ani). Căpitanul din Giuleşti a ieşit în faţă cu un discurs dur şi chiar a ameninţat cu retragerea din fotbalul profesionist!
 
După 1-2 la Comuna Recea şi 0-5 cu Universitatea Craiova, Rapid a fost răpusă de Progresul Spartac, o echioă din Liga 3, în Cupa României. Un eşec dureros şi ruşinos, în ciuda celor nouă cazuri de COVID-19 de la echipă, care-l face pe Voicu să ia atitudine: "Se tot repetă lucrul ăsta. După meciul de azi, spun cu tărie că nu a fost vinovat ca antrenor nici Alexa, nici Pancu, nici Iencsi. Singurii vinovaţi suntem noi. Azi ne-am făcut de râs, la Craiova, la Recea. Am foarte multe gânduri negre în cap şi încerc să mă calmez.
 
Întotdeauna se pot găsi alibiuri. Ar putea fi explicaţii, că de o săptămână suntem în izolare, că nu ne-am antrenat, dar nu vreau să devin penibil în aceste declaraţii. Au fost mai buni, ne-au bătut nişte copii cu determinare fantastică şi le doresc succes.
 
Mie mi-e ruşine, ar trebui să ne uităm în oglindă şi să ne dăm seama dacă mai putem face ceva sau să ne ducem pe drumuri separate. Trăim umilinţă după umilinţă şi nu ştiu cum o vom putea scoate la capăt", a declarat fundaşul dreapta, la finalul celor 120 de minute.

Ionuţ Voicu se gândeşte la retragere

Aflat pe finalul carierei, Voicu a purtat banderola de căpitan şi sezonul trecut, când rapidişii au ratat promovarea în Casa Liga 1, dar cere măsuri extreme pentru a mai continua cariera de fotbalist: "Dacă se vor mai întâmpla asemenea meciuri şi voi mai trăi asemenea umilinţe, cu siguranţă voi pune punct. Am muncit foarte mult în carieră, am dat cât am putut în teren şi deja e a treia oară când mi se întâmplă asta în două luni. Nu sunt laş, nu vreau să renunţ, dar deja e prea mult şi mă gândesc serios ca, dacă se va mai întâmpla asta, să mă dau la o parte", a mai spus apărătorul de bandă dreaptă al echipei antrenate de Adrian Iencsi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele