Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Ne întărim defensiva? Secundul echipei naţionale a vorbit despre revenirea lui Ştefan Radu

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19631813/1/radu.jpg

Mirel Rădoi a purtat discuţii cu Ştefan Radu, pentru ca fundaşul celor de la Lazio să revină la echipa naţională, după ce nu a mai jucat un meci pentru ”tricolori” din anul 2013.

Radu a decis să se dedice echipei de club, acolo unde face performanţă în Serie A, în tricoul celor de la Lazio, acolo unde este un idol al tribunei. Nicolae Dică a dat vestea pe care românii nu o voiau. Se pare că acesta nu are de gând să revină.

”Eu ştiu că e un capitol încheiat. Nu mai are rost să vorbim, pentru că s-a încercat de atâtea ori”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Lazio, în pericol de a fi exclusă din Serie A!

Clubul Lazio riscă de la o amendă la excluderea din Serie A, fiind bănuit că a manipulat rezultatele testelor pentru noul coronavirus în cazul unor jucători, informează presa italiană, care citează Gazetta dello Sport.

Atacantul Ciro Immobile, mijlocaşul Lucas Leiva şi portarul Thomas Strakosha au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus la controlul comandat de UEFA înaintea meciului cu FC Bruges, scor 1-1, disputat în urmă cu o săptămână, în etapa a II-a a Grupei F a Ligii Campionilor.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri