Ultima oră
Athletic Bilbao - FC Sevilla 1-2. Oaspeţii întorc partida şi o egalează pe Atletico Madrid în La Liga Athletic Bilbao - FC Sevilla 1-2. Oaspeţii întorc partida şi o egalează pe Atletico Madrid în La Liga
Inter, doar egal cu Verona. Trupa lui Conte ratează şansa de a urca pe locul 3 în Serie A. Finalul de sezon se anunţă extrem de strâns la podium Inter, doar egal cu Verona. Trupa lui Conte ratează şansa de a urca pe locul 3 în Serie A. Finalul de sezon se anunţă extrem de strâns la podium
Victorie cu emoţii pentru liderul din Portugalia. Tondela - Porto 1-3 Victorie cu emoţii pentru liderul din Portugalia. Tondela - Porto 1-3
Rednic, după încă un eşec usturător pe banca Iaşiului. ”Am preferat să sacrific Cupa. Mai importantă pentru noi e menţinerea în Liga I” Rednic, după încă un eşec usturător pe banca Iaşiului. ”Am preferat să sacrific Cupa. Mai importantă pentru noi e menţinerea în Liga I”
Leo Grozavu, moderat în declaraţii după victoria contra celor de la Iaşi. Ce a spus despre scandalul cu Fulop Leo Grozavu, moderat în declaraţii după victoria contra celor de la Iaşi. Ce a spus despre scandalul cu Fulop
Istvan Fulop vrea Cupa României la Sfântu-Gheorghe. ”Aşteptăm cu nerăbdare finala!” Istvan Fulop vrea Cupa României la Sfântu-Gheorghe. ”Aşteptăm cu nerăbdare finala!”

NEAGOE ARE CALE LIBERĂ SPRE CRAIOVA. AZI S-A DESPĂRŢIT DE SEPSI

Video Publicat pe 2 mai 2019
mail-share icon Email

Eugen Neagoe şi-a încheiat conturile cu Sepsi, formaţie pe care a pregătit-o aproape doi ani. Bilanţul din play-off a fost unul negativ, de şase eşecuri şi un egal. În locul lui Neagoe a venit interimar Marin Barbu.

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Eugen Neagoe. Mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi îi urăm mult succes în continuare! De pregătirea echipei se va ocupa interimar antrenorul Marin Barbu", se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

În aceste condiţii, fostul atacant ar putea ajunge din vară la Universitatea Craiova. Neagoe e dorit de olteni încă de la plecarea italianului Mangia. Mutarea nu s-a realizat la momentul respectiv şi principal a devenit Corneliu Papură. Actualul tehnician are, însă, şanse mici să continue la prima echipă.

Alb-albaştrii au fost eliminaţi din Cupa României, trofeu pe care anul trecut l-au câştigat. În campionat, Craiova mai poate spera doar la ocuparea locului secund.

O declaraţie dată recent îl dă de gol pe Neagoe în privinţa unei veniri în Bănie. "Sincer, nu ştiu ce va fi din vară. Important este să fim sănătoşi. În fotbal, nu poţi să ştii niciodată ce se întâmplă", a spus fostul atacant al Universităţii Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele