NEAGOE ARE CALE LIBERĂ SPRE CRAIOVA. AZI S-A DESPĂRŢIT DE SEPSI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

NEAGOE ARE CALE LIBERĂ SPRE CRAIOVA. AZI S-A DESPĂRŢIT DE SEPSI

Eugen Neagoe şi-a încheiat conturile cu Sepsi, formaţie pe care a pregătit-o aproape doi ani. Bilanţul din play-off a fost unul negativ, de şase eşecuri şi un egal. În locul lui Neagoe a venit interimar Marin Barbu.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Eugen Neagoe. Mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare! De pregătirea echipei se va ocupa interimar antrenorul Marin Barbu”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

În aceste condiţii, fostul atacant ar putea ajunge din vară la Universitatea Craiova. Neagoe e dorit de olteni încă de la plecarea italianului Mangia. Mutarea nu s-a realizat la momentul respectiv şi principal a devenit Corneliu Papură. Actualul tehnician are, însă, şanse mici să continue la prima echipă.

Alb-albaştrii au fost eliminaţi din Cupa României, trofeu pe care anul trecut l-au câştigat. În campionat, Craiova mai poate spera doar la ocuparea locului secund.

O declaraţie dată recent îl dă de gol pe Neagoe în privinţa unei veniri în Bănie. „Sincer, nu ştiu ce va fi din vară. Important este să fim sănătoşi. În fotbal, nu poţi să ştii niciodată ce se întâmplă”, a spus fostul atacant al Universităţii Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine