Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Nebunie dimineaţa, nebunie şi seara!" Cum a reacţionat presa internaţională după Baka Topola - FCSB 6-6

Europa League Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League după un meci irepetabil, singurul din istoria fotbalului european în care ambele echipe au marcat cel puţin cinci goluri în 120 de minute de joc.

Partida transmisă în direct de Look Plus a atras atenţia publicaţiilor europene.



"Ohh... Ce a făcut TSC! O nebunie de care fotbalul european îşi va aminti: 6-6 şi 4-5 la loviturile de departajare. A fost nebunie în dimineaţea meciului, nebunie seara şi va fi nebunie peste noapte şi puţini vor dormi la Senta şi la Bucureşti după meciul spectaculos dintre TSC şi FCSB", au scris cei de la Mozzartsport.com.

L'Equipe a acoperit şi ea meciul din Serbia: "Meci cu 12 goluri între Steaua Bucureşti şi Topola". "Backa Topola a fost aproape de o performanţă senzaţională, luptând până la capăt deşi juca zece contra 11 şi apoi nouă contra 11 [...] Scenariul s-a răsucit nebuneşte în prelungiri. Steaua a condus de două ori şi a fost mereu egalată. 6-6". "Totul s-a decis la penaltyuri. Dennis Man, autorul unei triple, a înscris golul decisiv al românilor

Publicaţia sârbă Telegraf a vorbit despre modul eroic în care s-a luptat Backa Topola, chiar şi cu doi oamen în inferioritate: "12 goluri, două cartonaşe roşii şi un final trist pentru TSC, care a fost eliminată la loviturile de departajare. Jucătirii lui Zoltan Sabo merită felicitaţi după efortul depus. Backa Topola a părăsit dramatic Europa League, după 120 de minute în care s-au marcat 12 goluri, iar soarta partidei a fost decisă la loteria penalty-urilor".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele