Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nebunie în derby-ul românilor din Turcia! Gol Maxim, două eliminări şi un meci decis în minutul 90+2

Stranieri Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19420113/1/sumudica.jpg


Ciocnirea românilor din Superliga Turciei a adus un nou meci foarte tensionat: Kayserispor, cu Lung Jr. şi Săpunaru integralişti, a obţinut un punct în prelungiri, scor 1-1, cu Gaziantepul lui Şumudică, Maxim şi Toşca. Aflat într-o formă foarte bună, Alex Maxim a înscris din nou!
 
Scăpat de emoţiile retrogradării, Şumudică a întâlnit fosta sa echipă într-un moment foarte greu pentru Kayserispor, aflată pe primul loc retrogradabil, dar la egalitate cu alte trei formaţii. Echipa lui Şumudică a avut un gol anulat, pentru ofsaid, în prelungirile primei reprize, apoi Alex Maxim a ieşit din nou în evidenţă în minutul 62, când a deschis scorul cu un gol superb, cu stângul la colţul lung.
 
Până în minutul 87, Mensah şi Angelo au fost eliminaţi de la Kayserispor, echipa antrenată de Robert Prosinecki, dar finalul a fost unul de thriller, cu Kravets smulgând un punct pentru gazde în al doilea minut de prelungiri, deşi Kayseri juca în doar nouă oameni.
 
Silviu Lung şi Cristi Săpunaru au fost integralişti la gazde, în timp ce Toşca, Maxim şi Junior Morais au jucat tot meciul pentru oaaspeţi. După 1-1 cu Gaziantep, Kayserispor are 32 de puncte şi duce o luptă crâncenă cu Konyaspor, Rizespor, Denizlispor şi Malatyaspor pentru evitarea retrogradării. Cu două etape de jucat, Şumudică e relaxat, pe locul al optulea, cu 42 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele