Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Negocieri avansate pentru un meci de box Manny Pacquiao - Conor McGregor

Box Publicat pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19493254/1/mayweather.jpg

Pugilistul Manny Pacquiao vrea să boxeze cu vedeta irlandeză de arte marţiale mixte (MMA), Conor McGregor, anul viitor, a declarat, sâmbătă, consilierul filipinezului, Jayke Joson, informează AFP.

"Manny Pacquiao se va lupta cu superstarul Conor McGregor anul viitor. Avocaţii noştri finalizează toate detaliile, iar cei doi boxeri se pregătesc pentru acest meci de box epic", a spus Jayke Joson, asistentul lui Pacquiao, adăugând că negocierile dintre cei doi campioni sunt în curs.

Lupta ar putea fi organizată în Orientul Mijlociu după încheierea pandemiei de coronavirus. Pacquiao va dona o parte din câştigurile sale victimelor filipineze ale bolii Covid-19, a mai spus consilierul Pacquiao.

Vineri, irlandezul, care a luptat şi a pierdut în faţa "regelui" categoriei semimijlocie, Floyd Mayweather, în 2017, şi care şi-a anunţat retragerea din luptele MMA, în iunie, a anunţat pe Twitter că va "boxa împotriva lui Manny Pacquiao în viitorul apropiat, în Orientul Mijlociu". 

"Va fi o adevărată onoare să mă confrunt cu doi dintre cei mai mari boxeri ai erei moderne", a adăugat el.

Agentul lui McGregor, Audie Attar, a confirmat că discuţiile pentru posibila luptă sunt în curs.

Manny Pacquiao, în vârstă de 41 de ani, nu a mai boxat după ce a câştigat centura WBA la semimijlocie, împotriva lui Keith Thurman, la Las Vegas, în iulie 2019. În ultimii ani, el optat pentru o carieră politică în Filipine, unde este senator ales.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele