Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj

Negocierile dintre Hansi Flick şi Federaţia Germană de Fotbal, în linie dreaptă!

Bayern Munchen Publicat pe 21 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20213957/1/hansi-flick.jpg

Hansi Flick va pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui campionat de Bundesliga, motiv pentru care multe cluburi l-au contactat. Printre acestea s-a numărat şi Barcelona, dar se pare că antrenorul nu are de gând să meargă în La Liga. Asta pentru că a primit o propunere şi mai interesantă.

Este vorba de preluarea băncii tehnice a naţionalei Germaniei, iar Hansi Flick chiar a recunsocut acest aspect. Negocierile cu Federaţia Germană de Fotbal au intrat în linie dreaptă, fiind de aşteptat ca un anunţ oficial să fie făcut peste câteva zile.

E clar că am discutat cu Federaţia. Toată lumea ştie ce simt pentru echipa naţională. Lucrurile mai trebuie să fie puse la punct. E vorba de detalii. Dacă ele se rezolvă, atunci putem să facem anunţul repede”, a spus Flick.

Hansi Flick a decis să plece de la Bayern Munchen din cauza divergenţelor cu Hasan Salihamidzic, în ciuda performanţelor foarte bune de pe banca bavarezilor. Practic, într-un an şi jumătate a cucerit şapte trofee, dintre care două titluri, o Ligă a Campionilor şi o Supercupă a Europei.

Locul lui Flick la Bayern Munchen va fi luat de Julian Nagelsmann.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele