Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!

FCSB Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20252866/1/profimedia-0609938551.jpg

Zdenek Ondrasek (32 de ani) este în negocieri avansate cu FCSB. Atacantul ceh discută cu Gigi Becali ultimele detalii ale contractului, cele două tabere fiind la un pas să bată palma.

Potrivit lui Adrian Neaga, fostul atacant al FCSB-ului şi chiar omul care l-a propus pe Ondrasek la vicecampioana României, a oferit mai multe informaţii cu privire la stadiul negocierilor.

Dintre toţi atacanţii, Ondrasek mi s-a părut cel mai potrivit pentru FCSB. S-a ajuns la o înţelegere, singurul lucru care a rămas de pus la punct e durata contractului. Nea Gigi vrea pe un an, jucătorul vrea pe doi ani. I-a propus un an şi, dacă joacă 70% din meciuri, încă un an. Iar dacă va juca şi în al doilea an 70% din meciuri, încă un an.

Nea Gigi i-a propus un contract foarte avantajos, ce nu cred ca un alt club poate sa ii ofere. De aceea sunt foarte increzator ca se va face transferul. Suma de transfer să o spună nea Gigi dacă vrea, eu nu pot să o spun. Sumele să le spună nea Gigi!", a spus Adrian Neaga pentru TelekomSport.

Sezonul trecut, Zdenek Ondrasek a marcat pentru Viktoria Plezen opt goluri în 38 de apariţii, în toate competiţiile. Vârful de 1,86 metri are şi o pasă de gol dată în stagiunea precedentă. Ondrasek a marcat două goluri în şapte selecţii pentru naţionala Cehiei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 750.000 de euro.

Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia şi FC Dallas sunt alte formaţii din CV-ul lui Zdenek Ondrasek, pe lângă Viktoria Plezen.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele