Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Neinspirat! De unde veneau ofertele "pe foarte mulţi bani" refuzate de Contra pentru a antrena Dinamo

Superliga Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19625654/1/contra.jpg


Venirea la Dinamo în acest an poate fi lejer catalogată drept cea mai neinspirată decizie luată de Cosmin Contra (44 de ani) în cariera de antrenor. Fostul fundaş dreapta, care s-a resemnat deja în privinţa noului proiect din Ştefan cel Mare, putea alege zona Arabă, pe un salariu foarte mare, dar s-a lăsat atras de promisiunile lui Pablo Cortacero.
 
Revenit în România cu gândul de a se bate din nou cu Dinamo pentru titlul de campion în Casa Liga 1, Guriţă nu mai ştie cum să plece, după o serie interminabilă de înfrângeri pe plan sportiv şi probleme imense pe plan financiar. Iar situaţia e cu atât mai dureroasă cu cât fostul selecţioner avea variante în momentul în care Juan Melero Marin i-a propus să vină în Ştefan cel Mare.
 
Chiar dacă pe plan sportiv ar fi făcut un pas în spate, Contra s-ar fi ales cu o reţetă financiară infinit mai bună dacă dădea curs ofertelor din Zona Golfului. Nu a făcut-o şi acum regretă din plin: "E clar că dacă ştiam că se întâmplă aceste lucruri, nu mă băgam. Trebuie să recunosc, că am avut oferte pe foarte mulţi bani din zona arabă, dar am refuzat, pentru că nu am vrut să mă duc în nişte oraşe care nu mă atrăgeau. Şi era un proiect pe hârtie (n.r. - la Dinamo), care pe mine mă atrăgea foarte tare. pentru că întotdeauna mi-am dorit să vină cineva aici să zică: <<Da! Facem un stadion, facem o academie, facem o structură solidă, facem o academie ca cea de la Villarreal>>. Aşa mi s-a spus! Eu am avut de suferit cel mai mult de pe urma acestui proiect. Din toate punctele de vedere", a declarat Contra, la Telekom Sport.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele