Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Nemţii deschid porţile pentru suporteri! Meciurile din Bundesliga, cu fani în tribune

Bundesliga Publicat pe 19 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19425606/1/bundesliga.jpg

Suporterii vor reveni, cel puţin în număr redus, pe stadioanele germane de fotbal, din sezonul viitor, a declarat Helge Braun, şeful de cabinet al cancelarului Angela Merkel, pentru Bild am Sonntag, citat de lesoir.fr. ”Evenimentele sportive vor putea avea loc cu spectatori şi cu respectarea distanţei fizice şi măsurilor igienice”, a spus el.

Liga germană de fotbal (DFL) a anunţat, miercuri, că a trimis un protocol detaliat cluburilor din primele două divizii despre cum să gestioneze o revenire treptată a fanilor pe arene în sezonul 2020/2021, care va începe la mijlocul lunii septembrie. Ministerul Sănătăţii a confirmat că protocolul conţine aspecte cheie ale prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Decizia de a permite sau nu participarea publicului va fi luată de autorităţile locale de sănătate în cazul fiecărui club. Braun a spus însă că trebuie evitat un număr prea mare de persoane. "Stadioanele nu vor fi pline şi totul trebuie organizat şi bine controlat", a declarat oficialul.

Sezonul 2019/2020 al Bundesliga s-a încheiat în iunie, cu porţile închise, din cauza pandemiei de coronavirus. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele