Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

Newcastle a pus ochii pe alt antrenor după ce Conte şi Mourinho a spus ”nu”. UPDATE: Presa din Anglia a aflat cu cine s-au înţeles şeicii

Premier League Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20433057/1/mourinho.jpg

Toţi ochii sunt pe proiectul de la Newcastle, devenit peste noapte cel mai bogat club din lume. Şeicii au planuri mari la echipă, motiv pentru care în primă fază l-au înlocuit pe managerului Steve Bruce. Pe listă se află, potrivit mai multor publicaţii de presă sportivă din Anglia, şi Jose Mourinho.

UPDATE: Apar noi informaţii cu privire la următorul antrenor al lui Newcastle, iar presa din Anglia anunţă că alegerea şeicilor este Paulo Fonseca. Portughezul, în vârstă de 48 de ani, a pregătit-o ultima dată pe AS Roma, de care s-a despărţit în luna iunie. Anterior, le-a mai antrenat, printre altele, pe Şahtior Doneţk sau Braga.


UPDATE: Nu numai Mourinho e dorit de şeicii de la Newcastle, ci şi, atenţie, Diego Simeone, conform unor informaţii apărute în presa britanică. Argentinianul are un salariu anual de 20 de milioane de euro la Atletico Madrid, motiv pentru care englezii sunt pregătiţi să ofere mult peste această sumă.


Portughezul are în acest moment echipă, fiind sub contract cu AS Roma şi pare extrem de greu de crezut că va pleca repede de acolo, în condiţiile în care a ajuns în capitala Italiei în vară. Totuşi, şeicii vor încerca să îl ademenească prin proiectul grandios pus la cale, dar şi printr-un salariu cu mult peste ce primeşte în Italia.

Newcastle va deveni, cu siguranţă, o forţă a fotbalului mondial după ce Fondul Public saudit de Investiţii (PIF) a preluat pachetul majoritar de acţiuni. Se vor face investiţii pe măsură, iar acum încep să apară şi primele nume dorite de noii acţionari, atât pentru postul de antrenor, cât şi în privinţa jucătorilor.

Conte a spus nu

Referitor la antrenor, una dintre variante a fost şi Antonio Conte, care a reuşit performanţe destul de bune în Premier League, având chiar un titlu cu Chelsea, în sezonul 2016-2017. El e liber de contract după ce a terminat contractul cu Inter, pe care a făcut-o campioana Italiei sezonul trecut.

Antrenorul italian a refuzat, însă, potrivit presei din Anglia, preluarea lui Newcastle. Nu este pregătit să înceapă un proiect de la zero, aşa cum se preconizează acolo, să aştepte până în vară, cel mai devreme, conturarea unei echipe puternice, de titlu în Premier League.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele