Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Newcastle, primul transfer important! Vor să-i „fure” atacantul lui PSG. În cursă se află şi Tottenham

Premier League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20423611/1/profimedia-0633554632.jpg

Fondul public de Investiţii al Arabiei Saudite a devenit oficial proprietarul clubului englez Newcastle, devenind astfel cel mai bogat club din lume. Mohammed bin Salman, prinţul moştenitor saudit, este cel care conduce respectivul fond de investiţii. 

Newcastle se află într-o situaţie extrem de dificilă în acest sezon de Premier League, ocupând penultimul loc cu doar 3 puncte adunate. Nicio victorie nu au bifat până acum. Din acest motiv, în iarnă au nevoie de întăriri serioase dacă vor să se salveze de la retrogradare.

Conform publicaţiei italiene CalcioMercato, citată de Daily Mail, Mauro Icardi este primul transfer pe care şi-l doreşte noua conducere. Atacantul lui PSG mai este dorit şi de o altă formaţie din Anglia, Tottenham. 

Mutarea pare realizabilă şi dintr-o altă perspectivă, PSG are nevoie să mai vândă câţiva jucători pentru a nu avea nicio problemă din cauza fair-play-ului financiar, după campania fabuloasă din această vară.

36 de goluri şi 10 pase de gol, în 72 de meciuri, sunt cifrele lui Icardi de pe Parc des Princes. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele