Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

NEWS ALERT | Alex Mitriţă, OUT pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein! Anunţul făcut de PAOK Salonic

Echipa nationala Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20443631/1/mitrita.jpg


Veste proastă pentru Mirel Rădoi înaintea meciurilor cu Islanda şi Liechtenstein, din noiembrie: Alexandru Mitriţă le va rata pe ambele!
 
Autor al golului prin care România a învins Armenia (1-0), fostul mijlocaş ofensiv al Universităţii Craiova e om de bază în încercarea lui Mirel Rădoi de a ajunge la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022, însă veştile dinspre Mitriţă nu sunt deloc bune. "Piticul" a fost introdus în teren de Răzvan Lucescu în minutul 59 al meciului cu Olympiacos şi a fost nevoit să iasă peste doar 20 de minute din cauza unor probleme la muşchii inghinali. 
 
Marţi, clubul din Salonic a anunţat că testele efectuate au descoperit o ruptură de gradul doi la muşchii aductori, problema fizică necesitând o pauză de cel puţin patru săptămâni, sinonimă cu reducerea la zero a şanselor de a se afla pe teren cu Islanda şi Liechtenstein:
 
"Mitriţă a suferit o ruptură de gradul doi la aductorii piciorului drept. Revenirea pe teren este estimată la patru săptămâni", au anunţat grecii.
 
În afara lui Mitriţă, Rădoi e îngrijorat şi de starea lui Vlad Chiricheş, stoperul fiind nevoit să iasă de pe teren după 69 de minute jucate în Sassuolo - Venezia 3-1, meci în care a acuzat probleme musculare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri