Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

NEWS ALERT | Burleanu şi Stoichiţă au mers în Grecia pentru a discuta cu Răzvan Lucescu!

Stranieri Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20478661/1/tw-paok.jpg


Federaţia Română de Fotbal s-a reorientat rapid după refuzul lui Gică Hagi de a prelua echipa naţională de seniori. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au mers în Grecia, la Salonic, unde au avut o discuţie preliminară cu Răzvan Lucescu (52 de ani).
 
Conform Playsport.ro, atât şeful FRF, cât şi conducătorul Comisiei Tehnice s-au îmbarcat spre Salonic, iar în cursul zilei de marţi au fost surprinşi alături de Răzvan Lucescu la un local din Salonic, oraş în care fiul lui Mircea Lucescu o antrenează pe PAOK Salonic. Între cei trei a existat o primă discuţie de principiu, urmând ca negocierile să continue zilele următoare, în funcţie de răspunsul pe care-l va da tehnicianul în vârstă de 52 de ani.
 
Revenit în vară la PAOK, Răzvan nu e străin de postul de selecţioner. El a mai antrenat România între 2009 şi 2011, stând pe banca tehnică în 21 de partide. A terminat pe locul al cincilea grupa de calificare la Mondialul din Africa de Sud, apoi a plecat după un 3-0 pe Giuleşti în faţa Bosniei, în preliminariile pentru EURO 2012, iar mandatul său a fost marcat de o înfrângere umilitoare, 5-0 contra Serbiei, la Belgrad.
 
Fost campion al Greciei cu PAOK, în 2019, Lucescu Jr. ocupă locul al treilea în actualul sezon, la şapte puncte în spatele liderului Olympiakos.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele