Ultima oră
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart

NEWS ALERT! CFR Cluj riscă să nu participe la meciul cu AS Roma din grupele Europa League. Dan Petrescu a spus tot

CFR Cluj Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19624019/1/dan-petrescu-cfr-cluj.jpg

Dan Petrescu a declarat, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu UTA din Casa Liga 1, că situaţia la CFR Cluj este mai gravă decât era înaintea scurtei pauze competiţionale datorate meciurilor naţionalei României. ”Bursucul” reclamă faptul că este ”inuman” ca o echipă de fotbal să joace nouă meciuri într-o lună şi că nimeni nu este dispus să ofere o mână de ajutor aşa cum au făcut cei de la Poli Iaşi pentru meciul din Cupa României, când au acceptat ca partida să se desfăşoare în Gruia, deşi fusese programată iniţial în Copou.

În plus, tehnicianul campioanei României a spus că este posibil ca CFR Cluj să nu participe la meciul cu AS Roma, dacă mai apare o accidentare sau dacă un fotbalist se infectează cu noul coronavirus. Dan Petrescu a menţionat că în tur avea la dispoziţie doar 15 jucători de câmp, iar acum lucrurile stat chiar mai rău, putând conta doar pe 14 fotbalişti. 

"Când a venit pauza, eram fericit. Aveam nevoie de o pauză, dar şi jucătorii. Din păcate, parcă au venit mai multe veşti rele, decât bune. Nu suntem cum aş fi vrut, în lot complet, sau măcar 90%. Jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit. Au revenit Vojtus şi Chipciu, după COVID. Pe Omrani şi Vinicius nu avem cum să ne bazăm nici la meciul cu AS Roma, nici la meciul cu UTA. Au apărut alte probleme de lot şi să vedem cât de grave vor fi. Nu vreau să le zic numele. Dacă înainte de meciul cu Roma eram rău, acum stăm şi mai rău.

Pauza a fost bună, dar odată ce m-am întors au revenit la mine aceleaşi probleme, care erau şi o iau de la capăt. E bătaie de joc să joci nouă meciuri într-o lună. Niciodată de când sunt în fotbal nu am mai întâlnit nouă meciuri oficiale într-o lună. Vor fi multe accidentări. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători. E inuman la ce e supus CFR-ul. Eu mă îngrozesc când mă gândesc la nouă meciuri într-o lună.

Cei de la Iaşi merită toată aprecierea, stima, respectul nostru. În România, nimeni nu vrea să ajute pe nimeni. Cei de la Iaşi au tot respectul că au acceptat (n.r. - să dispute meciul din Cupa României, cu CFR Cluj, în Gruia).

La meciul cu Roma mă rog să am jucători. Ne rugăm să avem 10-12 jucători cu ei. Acum avem doar 14 de câmp. În tur erau 15. Nu ştiu ce vom face, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă e vreo accidentare sau vreun test COVID-19 pozitiv, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu cred că vom avea destui jucători, care să participe la acel meci. Sunt foarte multe ghinioane, probleme la echipă. Acum, nu mai putem avea pretenţii.”, a declarat Dan Petrescu.

  • CFR Cluj – UTA Arad este transmis duminică, 22 noiembrie, de către Look Sport+ de la ora 20:00.
  • CFR Cluj şi AS Roma se întâlnesc, joi, pe 26 noiembrie, în etapa a patra din grupele Europa League. Meciul va fi transmis de la ora 22:00 de către Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele