Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

NEWS ALERT | Continuă infectările cu coronavirus la FCSB! Al zecelea jucător testat pozitiv

FCSB Publicat pe 22 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19488759/1/rps9753.jpg

Atacantul echipei FCSB, Alexandru Buziuc, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fotbalistul adus de la Clinceni este cel de-al zecelea jucător din lotul echipei FCSB infectat cu noul coronavirus.

Conform ProSport, atacantul în vârstă de 26 de ani a avut simptome specifice COVID-19 la scurt timp după meciul cu FC Argeş şi a fost supus unui test, acesta ieşind pozitiv. Buziuc a fost izolat de coechipierii săi.

Alexandru Buziuc este cel de-al zecelea jucător de la FCSB infectat cu noul coronavirus. Andrei Vlad, Andrei Miron, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Darius Olaru, Florin Tănase, Andrei Pandele, Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc sunt ceilalţi jucători din lotul roş-albaştrilor infectaţi cu COVID-19.

FCSB mai are un singur atacant de meserie apt pentru meciul cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League. Este vorba despre Adrian Petre.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele