Ultima oră
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO

NEWS ALERT | Dinamo nu mai are antrenor! Decizia luată de Uhrin în miez de noapte şi anunţul clubului

Superliga Publicat pe 9 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19296651/1/uhrin.jpg

UPDATE Clubul Dinamo a confirmat în urmă cu scurt timp despărţirea de Dusan Uhrin jr. pe cale amiabilă. În acest moment, roş-albii sunt în căutarea unui înlocuitor, iar prima şansă o are Adrian Mihalcea, cel care i-a fost secund lui Cosmin Contra la naţionala de seniori a României şi care le-a mai pregătit, de-a lungul timpului, pe ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni.


Dinamo se află oficial în căutarea unui nou antrenor principal, după ce Dusan Uhrin a demisionat în miez de noapte, ca urmare a înfrângerii cu Poli Iaşi, scor 0-1.

A fost a doua înfrângere consecutivă în play-out, în tot atâtea etape, iar seria negativă de rezultate l-a determinat pe ceh să-şi anunţe plecarea.

Preşedintele clubului, Florin Prunea a confirmat despărţirea de Uhrin.

Uhrin, 52 de ani, a preluat conducerea tehnică a FC Dinamo la 13 august 2019. El l-a înlocuit atunci pe Eugen Neagoe, nevoit să plece de la Dinamo din cauza unor probleme de sănătate.

Echipa Dinamo a pierdut primele două meciuri din play-out, 0-1, acasă, cu Academica Clinceni şi 0-1, în deplasare, cu Poli Iaşi, ocupând locul 3 în clasament, la trei puncte de Chindia Târgovişte, locul 7, retrogradabil.

- 16 august 2019 este data primului meci al roş-albilor cu Dusan Uhrin la conducerea tehnică a echipei, Chindia Târgovişte vs Dinamo Bucureşti, scor 3-2 în etapa a şasea din Liga 1.

- 9 victorii a obţinut Dinamo cu Dusan Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1, 8 pe teren propriu şi una în deplasare. Echipa din Ştefan cel Mare a mai adunat 4 remize şi 10 înfrângeri în această ediţie de campionat.

- 3 meciuri a jucat Dinamo în Cupa României cu Dusan Uhrin ca principal, toate câştigate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava şi 1-0 cu Academica Clinceni.

- 7 luni a adunat Dusan Uhrin la conducerea tehnică a dinamoviştilor, din 13 august 2019 şi până luni.

- 52 de ani a împlinit Dusan Uhrin în urmă cu câteva luni, pe 11 octombrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele