Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

NEWS ALERT: Dinamo schimbă antrenorul: "Accept să fiu plătit după ce salvez echipa". Fanii din Programul DDB au dat OK-ul pentru înlocuirea lui Mihalcea

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420128/1/mihalcea.png


Adrian Mihalcea, 44 de ani, nu mai e dorit de către fanii din Programul DDB! Luni seară, aceştia au transmis că echipa din Ştefan cel Mare a luat decizia de a-şi schimba antrenorul, iar alesul este Gigi Mulţescu, 68 de ani.
 
La puţin timp după ce suporterii-acţionari şi Ionuţ Negoiţă au semnat un memorandum prin care boardul DDB e consultat în luarea deciziilor, conducerea a propus demiterea staff-ului tehnic condus de Adi Mihalcea, iar suporterii nici nu au stat pe gânduri. Astfel, luni seară, pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, a apărut numele lui Gigi Mulţescu drept următorul antrenor al lui Dinamo. Cel poreclit SMURD este de mai multă vreme în negocieri cu conducerea lui Dinamo şi urmează să-l aibă aproape pe un alt fost mare dinamovist, Cornel Ţălnar.
 
"În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunerea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. 
 
Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. 
 
Răspunsul dat de Gigi Mulţescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, e mesajul transmis de fanii din Programul DDB.
 
Cel mai probabil, Mihalcea va pregăti echipa pentru partida restantă cu Chindia Târgovişte, apoi va fi îndepărtat pentru a-i face loc lui Mulţescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele