Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

NEWS ALERT | FCSB l-a ratat şi pe Cardoso! Atacantul lui Gaz Metan, pe punctul de a pleca de la Mediaş

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19878458/1/carr.jpg

Nicolao Dumitru Cardoso (29 de ani) are şanse minime să mai ajungă la FCSB, acolo unde era dorit de Gigi Becali după evoluţiile bune de la Gaz Metan.

Din informaţiile Look Sport, Cardoso nu va mai continua la Mediaş şi e gata să accepte o ofertă primită recent de la un club din Asia.


În ultimele săptămâni, de Cardoso s-au interesat mai multe formaţii din străinătate, însă Gaz Metan a refuzat să-i ofere dezlegarea în condiţiile în care clubul nu ar fi primit o sumă de transfer.

Situaţia s-a schimbat după ce o formaţie din Coreea de Sud a acceptat condiţiile financiare ale celor de la Gaz Metan. Astfel, Cardoso are şanse mari să plece de la Mediaş în zilele următoare.

Jorge Costa nu l-a inclus în lot pe Cardoso pentru meciul Gaz Metan - FC Voluntari, invocând probleme fizice ale atacantului.

"Nu e pregătit pentru acest meci. E posibil să fie la următoarele partide. Este o perioadă destul de dificilă pentru mine ca antrenor", a spus Costa înaintea meciului de la Mediaş.

Becali voia un schimb Buş - Cardoso

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat în mai multe rânduri că e interesat de vârful cu origini româneşti născut în Suedia. Ultima propunere a lui Becali pentru Gaz Metan a fost un schimb între Sergiu Buş şi Cardoso, după ce atacantul venit chiar de la Mediaş nu a reuşit să se impună ca titluar la FCSB.

Dumitru Nicolao Cardoso s-a lansat în fotbalul mare la Empoli, în Italia, fiind cumpărat de Napoli în 2010, club unde a stat sub contract până în 2017, fiind însă împrumutat în această perioadă la mai multe formaţii din ligile inferioare. A jucat doar 9 meciuri pentru Napoli, club de care s-a despărţit definitiv în 2017, când a semnat cu Alcorcon.

Cardoso a ajuns la Gaz Metan în 2019 şi a marcat 12 goluri în 41 de meciuri disputate în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt