Ultima oră
Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00 Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00
Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin" Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin"
Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari
Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo
Craiova, FCSB şi FC Botoşani îşi află astăzi adversarele. Lista scurtă a posibilor oponenţi: moldovenii au cea mai grea misiune! Craiova, FCSB şi FC Botoşani îşi află astăzi adversarele. Lista scurtă a posibilor oponenţi: moldovenii au cea mai grea misiune!
Săndoi rămâne în gardă, deşi elevii săi au dominat turul cu Mioveni. ”După rezultatul de azi mi-aş fi dorit să fi fost într-o singură manşă” Săndoi rămâne în gardă, deşi elevii săi au dominat turul cu Mioveni. ”După rezultatul de azi mi-aş fi dorit să fi fost într-o singură manşă”

NEWS ALERT: Helmuth Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB! Motivele invocate: "Sper să nu mai fiu numit sclav sau slugă"

FCSB Publicat pe 14 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19390803/1/8-duckadam-despre-dinamo.jpg

Helmuth Duckadam (61 de ani) şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte de imagine al celor de la FCSB, duminică seară, cu puţin timp înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din Gruia. După ce Becali i-a tăiat 78% din salariu pe timpul pandemiei, fostul mare portar mai câştiga doar 2.000 de lei în fiecare lună.
 
Eroul de la Sevilla s-a simţit marginalizat în ultima vreme, iar faptul că nu a fost chemat la baza din Berceni pentru a fi testat pentru COVID-19, la fel ca ceilalţi oameni din club, l-a deranjat teribil. În plus, acum trei săptămâni, Valeriu Argăseală l-a sunat pentru a-i spune că e concediat, dar a fost întors din drum de Gigi Becali: "Am hotărât să-mi dau demisia. Am înaintat-o în jurul orei 19:00, nu o puteam înmâna personal pentru că nu am fost chemat să fac testul COVID-19. Preşedinte era doar un nume. Eram asociat doar ca imagine cu FCSB. Am avut multe ezitări până să iau această hotărâre. Am simţit că nu mai simt dorit, atunci cred că e mai onorant să-ţi înaintezi demisia decât să aştepţi să te dea afară. Acum trei săptămâni m-a sunat Vali Argăseală, mi-a spus că vor să întrerupem contractul, dar a zis că domnul Becali a zis să mai fiu lăsat. Tot la sugestia patronului mă gândesc....
 
Eu l-am sunat pe domnul Becali să-i mulţumesc, iar apoi m-a sunat domnul Argăseală şi mi-a spus că Becali a zis să fiu lăsat în pace. Simt că nu mai sunt dorit, inclusiv un gest mic...Staff-ul, toţi au fost chemaţi la Berceni să fie testaţi, eu nu am fost chemat. Plus că eu nu am avut niciodată un cuvânt de spus. Dar nici nu mi-am dorit neapărat să intru în problemele interne. În ultimii ani nu am mai avut comunicare. Dar nu se va schimba nimic, nu voi mai avea această denumire. Sper ca cei care m-au nimit sclav şi slugă să termine, pentru că nu mai sunt angajatul FCSB-ului. Rămân acelaşi om care spune ce gândeşte, rămân un susţinător al FCSB-ului.
 
Nu e prima oară când mi se micşorează venitul. Banii contau, cu siguranţă, dar faptul că am fost marginalizat mă doare mai mult decât dacă iei banii sau nu îi iei", a declarat Helmuth Duckadam, la Digi Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele