Ultima oră
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”

NEWS ALERT | Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare! Patronul Astrei a fost arestat

Superliga Publicat pe 19 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19990438/1/ioan-niculae.png


Ioan Niculae (66 de ani), patronul celor de la Astra, a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia în Dosarul Interagro este una definitivă!

UPDATE: Patronul Astrei a revenit din Italia şi s-a predat autorităţilor române, anunţă PlaySport. El a fost încătuşat pe aeroportul Henri Coandă şi va merge direct în arest, unde, după o perioadă de carantină, îşi va începe pedeapsa de cinci ani de închisoare.

UPDATE: Ioan Niculae se află în Italia, la o clinică, dar a anunţat că în cursul zilei de vineri va reveni în România: "Sunt în Italia, la o clinică, internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veştii din România, că am fost condamnat, mi-am făcut externarea şi încep să mă pregătesc să vin în ţară. Mâine sunt în ţară", a declarat omul de afaceri, la Antena 3.


UPDATE: Ioan Niculae pare că nu acceptă decizia instanţei. Poliţia Română a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, iar patronul Astrei a fost încadrat, deja, la secţiunea "persoane urmărite" de pe site-ul oficial al insituţiei!

În primă fază, cel mai bogat patron din Casa Liga 1 a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs şi au cerut pedeapsa maximă. Iar judecătorii au dispus condmnarea la cinci ani de închisoare, anunţă Realitatea Plus.
 
Pe lângă pedeapsa principală, Niculae a primit şi interdicţiile de a fi acţionar, asociat şi administrator al unor societăţi comerciale pentru următorii trei ani, după executarea pedepsei.
 
Acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, Niculae a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, într-o sentinţă dată de Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu a fost, la acea vreme, una cu caracter definitiv. Procurorii suţin că, între august 2008 şi martie 2019, societăţile Interagro SA şi Libarom Agril SRL au încheiat şi derulat un contract fictiv, al cărui obiect era prestarea unor servicii din domeniul publicitar.
 
Miercuri, DNA a ridicat ştacheta şi a cerut pedeasa maximă - 12 ani de închisoare - pentru instigare la evaziune fiscală şi spălare de bani.
 
În plin scandal de dopaj în care este implicată Astra Giurgiu, Niculae se află la o clinică din Italia, unde urmează un proces de recuperare după ce a contactat, la final de 2020, o formă ceva mai gravă de COVID-19.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele