Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

NEWS ALERT | Ionuţ Lupescu, director tehnic al naţionalei Arabiei Saudite!

Fotbal Internațional Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19517002/1/ionut-lupescu.jpg


Ionuţ Lupescu (51 de ani) a revenit în fotbal! Fostul mare mijlocaş român a acceptat funcţia de director tehnic al naţionalei de fotbal a Arabiei Saudite.
 
Fost conducător important la FRF în mandatul lui Mircea Sandu, apoi coordonator al comisiei tehnice de la UEFA şi candidat la şefia FRF în 2018, învins de Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu trece la un alt capitol al drumului de după cariera impresionantă de fotbalist. Conform Telekom Sport, "Kaiserul" a fost convins de şefii fotbalului din Arabia Saudită şi a acceptat postul de director tehnic în cadrul naţionalei de fotbal antrenate de Herve Renard.
 
Iar şansele ca Lucescu să fie prezent la Campionatul Mondial din Qatar sunt, în acest moment, destul de mari. Cu francezul Renard pe bancă, fost câştigător de Cupa Africii pe Naţiuni alături de Coasta de Fildeş, Arabia Saudită, naţională prezentă şi la Mondialul din Rusia, ocupă locul al doilea într-o grupă cu Uzbekistan, Singapore, Yemen şi Palestina, dar are un meci în minus. În acest moment, partidele din preliminariile asiatice sunt suspendate din cauza pandemiei de COVID-19.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri