Ultima oră
Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe” Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe”
Ultimele trei echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe Look Plus. Echipele de start Ultimele trei echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe Look Plus. Echipele de start
A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua” A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”
Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut
KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România
Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător” Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător”

NEWS ALERT! Justin Ştefan a făcut anunţul în direct la Fotbal Look. Vom avea VAR în Casa Liga 1

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19443244/1/ste.jpg

Justin Ştefan, secretarul general al LPF a vorbit în direct la Fotbal Look despre noul formal al campionatului, care din sezonul viitor se va extinde, la 16 echipe.

”A avut loc o consultare cu toate cele 14 cluburi din Liga 1. Această consultare a fost determinată de o chestiune pur-obiectivă, deoarece nu am putut termina pe teren toate meciurile programate în acest sezon.

Era clar că nu se poate întocmi un clasament obiectiv, indiferent de cum analizai meciurile din play-off şi play-out. Astfel, prin consultare am luat decizia corectă.

Clasamentul final este cel pe care îl vedem astăzi. Poziaţia din clasament va determina sumele pe care cluburile le încasează în prima rată. E nevoie de o ajustare, pentru că vom avea mai multe echipe”, a spus Ştefan.

De asemenea, din 2020-2021 se anunţă o schimbare majoră. Liga şi deţinătorul drepturilor TV aproape au ajuns la un acrod pentru a aduce VAR la meciurile din primul eşalon, lucru despre care se discută de mult timp, dar nu s-au găsit surse de finanţare.

”Vom avea o discuţie cu deţinătorii de drepturi. Există o sumă pe care va trebui să o plătim pentru meciurile nedisputate. Am avut o discuţie cu domnul Orlando Nicoară, directorul EAD, prin care şi-a manifestat interesul pentru a sprijini implementarea sistemului VAR.

Costurile pentru VAR ar fi o sumă suplimentară. Am avut o discuţie de principiu cu domnul Nicoară, într-o proporţie foarte mare îşi va asuma acest cost, pe lângă cei 28 de milioane de euro plus TVA”, a afirmat secretarul LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele