Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

NEWS ALERT | Leo Messi a semnat contractul cu PSG! Primele declaraţii şi numărul pe care îl va purta pe tricou | VIDEO

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 10 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20354522/13/messi-psg-prezentare.jpg
Leo Messi (34 de ani) s-a transferat la Paris Saint Germain. Argentinianul a efectuat în cursul serii vizita medicală şi a semnat contractul, valabil doi ani, cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual. Miercuri, de la ora 12:00 (ora României), Messi va fi prezentat la Paris, într-o conferinţă de presă.
Câştigarea Ligii Campionilor va fi obiectivul primordial pentru PSG şi Messi. Echipa din capitala Franţei n-a câştigat niciodată acest trofeu, iar Messi n-a mai simţit bucuria triumfului suprem în UCL din 2015.
UPDATE 23:35 Preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că Messi este o legendă a fotbalului şi o sursă de inspiraţie pentru toate generaţiile, atât pe teren, cât şi în afara lui.
"Sunt încântat că Lionel Messi a ales să vină la PSG, suntem mândri să-l întâmpinăm la Paris, alături de familia lui. Nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi să câştige trofee. Ambiţia clubului este identică. Adăugarea lui Leo în echipa noastră de clasă mondială confirmă relevanţa şi succesul clubului. Împreună cu antrenorul şi staff-ul său, abia aştept să văd cum echipa noastră scrie istorie pentru toţi suporterii noştri din întreaga lume", a spus Al-Khelaifi, pentru site-ul oficial al clubului.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20354522/12/messi-30.jpg
UPDATE 23:25 PSG a anunţat transferul lui Leo Messi! Aşa cum a fost anunţat, starul argentinian a semnat un contract pe două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon.
"Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei, la Paris. Viziunea acestui club este în perfectă armonie cu ambiţiile mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staff-ul tehnic de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de colegi, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Abia aştept să păşesc pe gazonul de pe Parc des Princes", a spus Messi, pentru site-ul oficial al clubului parizian.
UPDATE 23:00 Messi va purta tricoul cu numărul 30 la PSG.
 
UPDATE 22:20 Leo Messi a semnat contractul cu PSG, la hotelul Royal Monceau din Paris, unde este cazat împreună cu familia lui. Din cauza faptului că numeroşi suporteri s-au strâns atât la arena Parc des Princes, cât şi la sediul clubului PSG, Messi nu a mai ajuns la clădirea administrativă a grupării. PSG va anunţa transferul lui Messi în scurt timp, potrivit Marca.
UPDATE 22:00 Messi a trecut cu bine vizita medicală la Paris, potrivit Marca! 
UPDATE 18:40 Masa salarială anuală a clubului PSG era una foarte ridicată, dar venirea atacantului Lionel Messi o duce la o valoare de 302 milioane de euro, cea mai mare de pe planetă, din toate sporturile, potrivit publicaţiei Daily Mail, citată de Le Figaro. Cu 250 de milioane de euro, respectiv 237 milioane de euro, cluburile Real Madrid şi Manchester United sunt la mare distanţă de parizieni.
UPDATE 17:40 În aceste momente, Messi efectuează vizita medicală la Neuilly American Hospital, în partea de vest a Parisului, potrivit Marca. Totodată, PSG a anunţat organizarea unei conferinţe de presă pentru miercuri, la ora 12:00 (ora României), la arena Parc des Princes.
UPDATE 17:10 Messi a postat o imagine din avionul cu care a călătorit la Paris, alături de mesajul "Împreună spre o nouă aventură".
//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20354522/5/leo-foto.jpg
UPDATE 16:50 Messi a ajuns pe aeroportul Paris Le Bourget, unde a fost întâmpinat de sute de fani, care i-au scandat numele şi au aprins torţe.
Argentinianul poartă un tricou cu mesajul "Ici c'est Paris (Aici este Paris)".
//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20354522/7/profimedia-0626419163.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro
UPDATE 16:45 PSG a publicat un clip video în care anunţă venirea lui "nou diamant" la Paris, fără a-i menţiona numele lui Messi, dar sunt arătate Baloanele de Aur câştigate de către argentinian, alături de Turnul Eiffel.
UPDATE 16:30 Administratorii stadionului Camp Nou au înlăturat imaginea lui Messi de pe posterele de la arena echipei FC Barcelona.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20354522/6/messi-poster.jpg

UPDATE 14:30: Leo Messi şi familia sa au ajuns la aeroportul din Barcelona, de unde vor zbura direct spre Paris. În timp ce tatăl său a confirmat transferul în capitala Franţei, Messi a fost aşteptat de zeci de fani şi jurnalişti, iar pe Parc des Princes i-a fost pregătit deja un covor roşu pentru prezentarea oficială.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20354522/2/lm.jpg
 
După 21 de ani petrecuţi în curtea celor de la Barcelona şi 17 ani la echipa mare de pe Camp Nou, argentinianul a acceptat să semneze o înţelegere valabilă până în 2023 şi care-i va aduce 35 de milioane de euro anual, cu tot cu bonusurile de performanţă incluse. În plus, şefii lui PSG au păstrat şi o clauză de prelungire a contractului, până în 2024, dacă Messi nu se va confrunta cu accidentări care să-i pună probleme.
 
Aflat încă la Barcelona, de unde a preferat să negocieze cu francezii, Messi e aşteptat să zboare spre Paris în următoarele ore. După ce va pune la punct ultimele detalii ale transferului secolului în fotbalul mondial, superstarul argentinian va efectua vizita medicală, apoi se va alătura lotului condus de Mauricio Pochettino şi va prelua tricoul cu numărul 30, cel pe care l-a purtat în anii de început ai carierei la Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele