Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

NEWS ALERT | Mourinho nu mai vine la Botoşani! Decizie de ultimă oră luată de UEFA: "E o rană care doare atât de tare"

FC Botoșani Publicat pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19474909/1/mou.jpg

FC Botoşani va juca la Ploieşti meciul din turul trei preliminar al Europa League, dacă trece de Shkendija în turul al doilea, întrucât Stadionul Municipal nu îndeplineşte toate cerinţele necesare unei partide din această fază a competiţiei.

Botoşani a trecut de Ordabasi în runda inaugurală, iar în turul secund are parte de o partidă mai accesibilă în faţa celor de la Shkendija (17 septembrie), locul 3 în campionatul Macedoniei. Învingătoarea dintre Botoşani şi Shkendija o va înfrunta cel mai probabil pe Tottenham Hotspur, care joacă în turul al doilea cu formaţia bulgară Lokomotiv Plovdiv. Mult aşteptatul duel cu Jose Mourinho, care ar urma să aibă loc pe 24 septembrie, nu se va desfăşura la Botoşani, a anunţat patronul grupării moldave, Valeriu Iftime.

„E o rană care mă doare atât de tare. Am 6 ani de când mă chinui să aduc un adversar atât de puternic, un club aşa titrat şi din păcate nu putem juca acasă", a zis finanţatorul moldovenilor pentru GSP.RO.

Posibilul duel FC Botoşani - Tottenham, la Ploieşti

Moldovenii s-au reorientat şi, dacă vor trece de macedonenii de la Shkendija, vor disputa meciul cu Tottenham la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană. Iftime a mărturisit că şi-ar fi dorit ca meciul să aibă loc pe Arena Naţională, însă cel mai mare stadion al ţării este ocupat de FCSB.

„Ca orice om îmi fac o strategie. Dacă vom trece de macedoneni şi va veni Tottenham, cum nu putem juca în turul 3 la Botoşani, am avut deja o discuţie de principiu să mergem la Ploieşti. Din păcate la Bucureşti e ocupat de Gigi Becali, pentru că probabil acolo joacă FCSB. Prima variantă ar fi fost Arena Naţională", a mai zis Iftime.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele