Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

NEWS ALERT | Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo! Primele declaraţii: "Nu mai e timp de gândit. Va fi ultima mea echipă"

Superliga Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420785/2/fcd.jpg


Gigi Mulţescu, 68 de ani, s-a înţeles rapid cu Ionuţ Negoiţă, îl va avea în staff-ul său tehnic şi pe Cornel Ţălnar, ca director sportiv, iar aventura la Dinamo este ultima a carierei sale.
 
Marţi, în timp ce FCSB îl prezenta cu fast pe Sergiu Buş, Dinamo şi-a schimbat antrenorul. Iar Gigi Mulţescu vine în Ştefan cel Mare cu misiunea de a salva echipa de la retrogradare: "Nu mai e timp de gândit, e de făcut. Am intrat în pâine deja, am fost la Săftica, mi-am făcut testul, am revenit aici, acum plecăm la Săftica şi pregătim antrenamentul de diseară. Sunt şase meciuri în 14 zile, un program foarte încărcat.... Da, e un ritm pe care trebuie să îl cântărim cu mare atenţie, pentru că este şi oboseala fizică, intervine şi oboseala mentală, trebuie să cântărim foarte bine şi să le asigurăm prospeţime jucătorilor.
 
Dacă Dinamo a apelat la mine într-un moment greu, nu puteam să refuz pentru că şi eu am avut atâtea satisfacţii la Dinamo, am zis să mai dau încă o dată un tribut. Este greu, nu e grav, dar este greu pentru că situaţia asta afectează şi randamentul jucătorilor. Şi ei au o anumită teamă de joc, de responsabilitate, de greşeală. M-a durut, am văzut cum pierde Dinamo şi cum se afundă în zonele mlăştinoase, să zic aşa. Am suferit, e normal, pentru că am avut atâtea satisfacţii şi să văd echipa unde am avut cele mai mari satisfacţii că se duce în jos, nu a fost deloc plăcut. Trebuie să performezi la maximum ca să poţi să salvezi situaţia", a declarat experimentatul antrenor, marţi.
 

 
Mulţescu spune că-l va suna pe Mihalcea pentru a-i cere informaţii despre echipă şi dezvăluie că Dinamo va fi ultimul club la care va ocupa poziţia de antrenor principal: "Sigur că o să îl sun (n. red - pe Mihalcea) şi o să îl întreb nişte lucruri pe care eu nu le ştiu. Nu vreau să mă gândesc la treaba asta, dacă aş continua în Liga a II-a, mai ales că mi-am făcut iluzii, am venit cu dorinţă să rezolvăm o treabă foarte grea.
 
Vă garantez că este ultima echipă, nu cred că o să mai am nervi. Acum încă mai am şi caut să mă încarc cu energie pozitivă. Am discutat şi am convenit să discutăm de bani când voi salva echipa de la retrogradare. Este foarte bine că suporterii ştiu acum ce se întâmplă în club, sunt părtaşi la viaţa clubului şi sunt liniştiţi că se ia hotărârea cea mai bună", a mai declarat antrenorul adus la club la dorinţa suporterilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele