Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

NEWS ALERT: Novak Djokovic e infectat cu coronavirus: "Tot ce am făcut a fost din inimă şi cu intenţii sincere"

Tenis Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19399944/1/djokovic.jpg


Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a fost depistat pozitiv cu coronavirus, marţi, au anunţat mai multe surse din presa internaţională. Vestea nu este deloc surprinzătoare, în condiţiile în care mai mulţi participanţi la Adria Tour au fost infectaţi cu COVID-19.
 
Organizator alături de fratele său al Adria Tour, competiţia amicală jucată la Belgrad şi Zadar, Novak Djokovic a refuzat să se testeze în Croaţia, a zburat la Belgrad pentru a se întâlni cu doctorul său şi a face testul, iar rezultatul a fost pozitiv. La fel ca Borna Coric, Grigor Dimitrov şi Viktor Troicki, Nole a contactat virusul, la fel ca soţia sa, Jelena: "În momentul în care am ajuns în Belgrad am mers să ne facem testul. Resultatul meu e pozitiv, la fel şi al Jelenei, în timp ce testele copiilor au fost negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă şi cu intenţii sincere. Turneul nostru s-a dorit a fi un mesaj de solidaritate şi compasiune în toată regiunea [...] Am organizat turneul într-un moment în care virusul slăbise, crezând că toate condiţiile de siguranţă pentru organizarea evenimentului sunt întrunite. Din păcate, virusul e încă prezent şi ne vedem puşi într-o nouă realitate în care învăţăm să trăim”, a declarat Djokovic, într-un comuncat de presă emis la puţin timp după efectuarea testului.

Acum, pentru Nole, un cunoscut militant anti-vaccinare, urmează două săptămâni de izolare: "Sper că lucrurile se vor îmbunătăţi în timp, iar noi să ne reluăm vieţile aşa cum erau înainainte de pandemie. Îmi pare extrem de rău pentru fiecare caz de infectare şi sper că toată lumea va fi bine, fără complicaţii. Voi rămâne în izolare pentru următoarele 14 zile şi voi repeta testul în cinci zile", a mai declarat liderul mondial din tenisul masculin.
 
În urma Adria Tour, au mai fost infectaţi cu coronavirus Borna Coric, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi soţia sa, Aleksandra, dar şi fizioterapeutul lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Grigor Dimitrov, Kristijan Groh. Participanţi la ediţia din Zadar, Croaţia, a Adria Tour, croatul Marin Cilic şi rusul Andrey Rublev au anunţat că au intrat în autoizolare voluntară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele