Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

NEWS ALERT | Răsturnare de situaţie la FCU Craiova! Marius Croitoru nu mai revine în Bănie

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21509059/1/fc-voluntari-fc-arges-superliga-superbet-6-03-2023-1.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Rezultatul i-a fost fatal lui Giovanni Constantino. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului italian.

Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova

Deşi era anunţat ca fiind deja noul antrenor al lui FCU Craiova, Marius Croitoru nu mai semnează cu echipă patronată de Adrian Mititelu. Negocierile ar fi picat din cauza faptului că tehnicianul nu deţine licenţă PRO, necesară pentru a fi antrenor principal în Superliga. 

Potrivit Fanatik, negocierile cu Croitoru au picat definitiv, iar acesta a părăsit deja oraşul.

FCU Craiova are doar o victorie, 5 înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele 7 etape şi a rămăs fără şanse matematice la play-off. Mai mult decât atât, oltenii se află la doar 4 puncte de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

Giovanni Constantino, mesaj plin de bun simţ după ce a fost dat afară de la FCU Craiova

Constantino a postat un mesaj pe internet, la o zi după ce a fost demis. Italianul a vorbit în termeni foarte frumoşi despre formaţia olteană, dar şi despre suporterii acesteia.

"Mulţumesc FCU Craiova, mulţumiri domnului Mititelu, jucătorilor mei, staff-ului, Peluza Sud 1997 şi tuturor fanilor FCU din întreaga lume. Am dat tot ce am putut pentru acest club şi am lucrat cu profesionalism, pasiune şi efort pentru a face acest club şi aceşti jucători mai buni.
Când am ajuns a fost un moment foarte dificil pentru club, dar am avut o perioadă grozavă aici, până acum câteva săptămâni jucam pentru mulţi oameni cel mai bun fotbal din România.
Ultimele 3 săptămâni ne-am chinuit să jucăm ca înainte din cauza accidentărilor şi a cartonaşelor galbene, dar am avut multe emoţii pozitive în acele luni, remiza în derby cu 10 jucători, victoriile cu FCSB, Sepsi, Dinamo, amintiri grozave pe care le voi păstra în inima mea.
Hai, Craiova, Haide!" , a scris italianul, pe pagina sa de Instagram.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri