Ultima oră
VIDEO | Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun! VIDEO | Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia e în avantaj LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia e în avantaj
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

NEWS ALERT: Se ştie când vom avea VAR în Casa Liga 1! LPF a anunţat cluburile

Liga I Publicat pe sâmbătă, 17:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19624633/1/var-big-screen-man-city-cropped.jpg

Tehnologia arbitrajului video va fi adoptată în Casa Liga 1 începând cu stagiunea următoare, deşi iniţial se vorbea despre posibilitatea ca din play-out-ul şi din play-off-ul sezonului curent să fie introdusă.

Gazeta Sporturilor scrie că Liga Profesionistă de Fotbal a informat cluburile din primul eşalon că procedurile de pregătire a operatorilor şi arbitrilor se vor derula din ianuarie 2021. Durata trainingului a fost calculată la circa şase luni.

Sursa citată susţine, de asemenea, că în cel mai scurt timp posibil urmează să fie semnat un acord între LPF, Comisia Centrală a Arbitrilor şi deţinătorul drepturilor TV. Vor fi stabilite şi câteva partide amicale pentru a-i ajuta pe arbitri să se familiarizeze cu sistemul VAR, care va fi reglementat, cel mai probabil, începând cu ediţia 2021/2022.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele