Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

NEWS ALERT | Sergiu Buş, deturnat de Becali din drumul spre CFR! Mutare spectaculoasă reuşită de FCSB

Superliga Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420585/1/rps2971.jpg

Gigi Becali este pe punctul să perfecteze al doilea transfer al verii pentru FCSB

La începutul lunii, roş-albaştrii anunţau aducerea lui Marius Briceag, ultima dată la Craiova, iar acum au ajuns la un acord cu atacantul Sergiu Buş, de la Gaz Metan Mediaş.

Buş părea ca şi acontat de CFR Cluj, însă Gigi Becali nu a acceptat situaţia şi a plusat în oferta pentru atacant, iar mutarea acestuia urmează să fie oficializată foarte probabil astăzi.

Conform ProSport, Buş este deja la palatul din Aleea Alexandru, unde sunt puse la punct ultimele detalii ale tranzacţiei.

Buş e văzut de FCSB drept un înlocuitor pentru Harlem Gnohere, după ce atacantul francez a fost pus pe liber.

În vârstă de 27 de ani, Buş e cotat la 600.000 de euro şi vine după cel mai bun sezon al carierei, cu 11 goluri marcate în 31 de partide pentru Gaz Metan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele