Ultima oră
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren

NEWS ALERT! Setien, pe făraş. Succesorul său a sosit deja la Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19408569/1/quique-setien.jpg

Remiza cu Atletico Madrid se pare că a pus capac antrenorului Quique Setien, care are zilele numărate la FC Barcelona. Acesta a pierdut controlul vestiarului şi liderii echipei, cu Messi în frunte nu îl mai vor.

Ronald Koeman se pare că va fi succesorul lui Setien. Olandezul a ajuns deja la Barcelona, unde a început negocierile cu gruparea de pe ”Camp Nou”.


Episodul care a pecetului ruptura s-a petrecut la finele partidei de aseară. Antoine Griezmann (29 de ani) a fost expus de Quique Setien în finalul meciului cu Atletico Madrid (2-2), când a fost trimis pe teren în minutul 90, iar tatăl său, Alain, nu l-a iertat pe antrenorul Barcelonei.

 
Gestul lui Setien l-a şocat pur şi simplu pe rivalul Diego Simeone, iar atmosfera din vestiarul Barcelonei e departe de a fi perfectă. Conflictul evident dintre Setien şi Griezmann au făcut ca ziarele din Barcelona să recunoască faptul că, într-adevăr, există o problemă, iar el e dus şi mai departe de tatăl campionului mondial.
 
 
La puţin timp după ce fratele lui Griezmann s-a arătat contrariat de atitudinea lui Setien, a venit şi rândul părintelui său să-l atace pe tehnicianul blaugrana: ”Pentru a cere iertare, primul lucru pe care trebuie să îl ai este cheia camionului, iar aici nu este cazul tău, pentru că eşti pur şi simplu pasager”, a fost atacul lansat de Alain Griezmann.
 
Certat cu Griezmann, în relaţii reci cu Messi, Pique şi Suarez, devansat de Real în lupta pentru titlu, Setien are şanse mici să mai continue pe banca tehnică a Barcelonei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele