Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

NEWS ALERT! Simona Halep a fost depistată cu Coronavirus

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19570924/1/hale.jpg

Simona Halep are Coronavirus. Sportiva de pe locul 2 WTA a făcut anunţul pe o reţea de socializare şi a anunţat că are simptome uşoare ale bolii.

Bună, tuturor! Vreau să vă anunţ că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, şi mă recuperez după ce am avut simptome. Acum mă simt bine, vom trece şi peste asta!”, a fost mesajul Simonei Halep, scris pe Twitter.

A câştigat recent un proces cu ANAF

 Simona Halep (locul 2 WTA) a câştigat un proces cu ANAF şi trebuie să primească înapoi 178.364 de lei, după ce a fost executată silit în mod ilegal, a decis Judecătoria Constanţa.

Decizia nu este definitivă, iar ANAF va face apel. Halep (29 de ani) a contestat în luna februarie a acestui an titlul executoriu emis de ANAF.

Până acum, Simona Halep a câştigat doar din premii peste 37 de milioane de dolari. Se adaugă alte milioane de dolari din contracte de sponsorizare şi publicitate.

Simona Halep deţine mai multe proprietăţi în Bucureşti, dar şi în Constanţa, alături de familia ei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele