Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

NEWS ALERT | Simona Halep e cap de serie numărul 1 la Roland Garros, după ce liderul mondial a anunţat că nu participă

Tenis Publicat pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19474585/1/rps-4145.jpg

Ashleigh Barty, liderul mondial din clasamentul WTA, a anunţat că nu va participa la Roland Garros din cauza pandemiei de COVID-19 şi a riscurilor la care s-ar expune cu o deplasare în capitala Franţei, iar Simona Halep (2 WTA) va avea astfel statului de cap de serie numărul 1 la turneul de Mare Şlem pe care l-a câştgat în 2018.

Halep, cap de serie numărul 1 la Roland Garros

Câştigătoare la Roland Garros în 2019, Barty a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an prin intermediul unui comunicat postat pe pagina sa oficială de Instagram. Australianca spune că nu se simte suficient de pregătită, însă decizia are la bază şi riscurile la care s-ar expune cu o deplasare din Australia în Franţa. ”A fost o decizie foarte greu de luat, dar, din păcate, nu voi juca în Europa în acest an. Ediţia de anul trecut a Roland Garros a reprezentat cea mai specială competiţie la care am luat parte, aşa că nu a fost deloc uşor să iau decizia de a mă retrage anul acesta.

Sunt două motive principale care stau în spatele deciziei mele. În primul rând, riscul la care m-aş expune, care încă există din cauza pandemiei.

În al doilea rând, pregătirea mea fizică nu este tocmai optimă, pentru că a trebuit să mă antrenez fără antrenorul meu
”, se arată în mesajul transmis de Ashleigh Barty.

Roland Garros este programat să se dispute între 27 septembrie şi 10 octombrie, după ce fusese iniţial programat între 24 mai şi 7 iunie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele